Rechte, witte tanden? Dat kan met facings!

Durf weer te lachen

Schaamt u zich voor uw gebit? Durft u niet meer te lachen? Een slecht gebit kan voor heel veel onzekerheid zorgen over uw uiterlijk. Gelukkig is er een oplossing! Door facings in Rotterdam te laten plaatsen door een specialist, hoeft u zich niet meer te schamen voor uw tanden! Maar wat zijn facings precies? Wij vertellen er meer over.

Wat zijn facings?

Een facing is eigenlijk een dun schildje dat op uw tand of kies geplaatst wordt om problemen aan het gebit te corrigeren. Het is gemaakt van porselein of composiet. Ze worden gemaakt door een tandtechnieker, en het plaatsen gebeurt altijd door een tandarts. Tijdens het eerste bezoek worden de tanden (licht) afgeslepen, en wordt er een afdruk gemaakt. Ook wordt de kleur van de facing tijdens deze afspraak bepaald. Tijdens de tweede afspraak, wanneer de facings klaar zijn, worden ze geplaatst. Ze worden dan op de tanden geplakt, en zeer stevig bevestigd.

Waar facings voor kunnen zorgen

Het laten plaatsen van facings is de oplossing voor veel verschillende problemen. Vooral wanneer u scheve tanden heeft, en op latere leeftijd geen beugel meer wilt nemen, blijkt het een soort wondermiddel te zijn. Maar ze bieden ook nog oplossingen voor andere tandproblemen. Denk onder andere aan:

  • Het opvullen van een spleetje tussen de tanden
  • Afgebroken tanden repareren
  • Verkleurde tanden wit laten lijken
  • Scheve tanden verbergen

Service van een ervaren tandtechnieker

Wanneer u de facings in Rotterdam laat plaatsen, raden wij u aan om altijd de service in te schakelen van een ervaren tandtechnieker. Net als wanneer u op zoek gaat naar een huidkliniek, wilt u immers ervoor zorgen dat de ingreep aan uw uiterlijk door een professional gedaan wordt. Voor een ervaren tandarts is het plaatsen van facings geen probleem!

Comments are closed.