Wat doet een huidkliniek?

Uw bezoek aan een huidkliniek

Denkt u erover om een afspraak te maken bij een huidkliniek in Hilversum voor een rimpelbehandeling of andere cosmetische behandeling? Wij snappen dat dit nogal een grote stap voor u zou kunnen zijn. Wellicht heeft u op de site van de huidkliniek in Hilversum die u in gedachten heeft al wat informatie gezien over de behandeling die zij uitvoeren. In dit blog vertellen we u ook alvast wat meer over wat u kunt verwachten.

Rimpelbehandeling door een specialist

Wellicht wilt u een afspraak maken bij een huidkliniek in Hilversum voor een rimpelbehandeling. De meeste klinieken gebruiken hiervoor het middel botuline toxine, oftewel botox. Dit middel wordt in de spieren gespoten die de rimpels veroorzaken. Het zorgt er vervolgens voor dat de spieren zich gaan ontspannen. Dit geeft uw huid rust en tijd om te herstellen. Bestaande rimpels worden dan niet alleen verminderd, maar het voorkomt zelfs gedeeltelijk de vorming van nieuwe rimpels. Soms is het echter zo dat de rimpels al erg diep in de huid zitten en deze niet genoeg verminderd kunnen worden met enkel botox. Dan worden er ook fillers ingespoten die de huid weer mooi egaal maken.

Werkzaamheden van de huidkliniek

In een huidkliniek in Hilversum kunt u terecht voor een rimpelbehandeling, maar meestal worden er ook nog andere cosmetische behandelingen uitgevoerd. Denk hierbij onder andere aan:

  • Haarimplantaties. Deze zijn zowel mogelijk voor mannen als vrouwen
  • Het behandelen van tandenknarsen
  • Verminderen van spataderen
  • De behandeling van overmatige transpiratie
  • Het aanbrengen van permanente make-up

Het eerste consult

Wanneer u bij een huidkliniek in Hilversum een afspraak maakt, zult u niet meteen behandeld worden. Eerst krijgt u namelijk een consult (dit duurt gemiddeld 20 minuten) waarin uw wensen besproken worden en specialisten de mogelijkheden voorstellen en uw vragen beantwoorden. Wanneer u na dit consult ervoor kiest om u te laten behandelen, wordt u gevraagd een intakeformulier in te vullen. Dit wordt beoordeeld door een arts die bij de huidkliniek werkt. Op basis van uw wensen en uw situatie wordt de behandeling die u wilt wel of niet goedgekeurd. Als de behandeling goedgekeurd wordt, maakt u een afspraak om het daadwerkelijk uit te laten voeren. Ten slotte moet u voor sommige behandelingen nogmaals terug naar de huidkliniek in Hilversum voor een nacontrole en eventuele follow-up.

Vind een huidkliniek in Hilversum

Wilt u na het lezen van deze informatie ook een afspraak maken bij een huidkliniek in Hilversum? Wij raden u dan aan om eerst goed op internet de mogelijkheden te bekijken. Via de site van de kliniek ziet u vaak al of de organisatie u aanspreekt. U weet in ieder geval alvast wat u kunt verwachten in de huidkliniek in Hilversum.

Comments are closed.