Wat te doen bij een burn out?

Disbalans tussen werk en privé

Uitgeput thuiskomen van werk, lusteloos zijn in het weekend, gebrek aan energie en plezier: een burn out lijkt steeds vaker voor te komen. Een grote oorzaak daarvan blijkt een disbalans tussen werk en privé te zijn. De grote boosdoener in deze situatie is volgens velen de smartphone. Wij onderzochten wat een burn out precies is, welke rol de smartphone hierin heeft en of een alternatieve burn out behandeling in Tilburg enig effect oplevert.

De rol van de smartphone bij een burn out

We laten ons bellen door onze baas buiten werktijd. We controleren in het weekend onze werkmail. En we volgen seminars, webinars en workshops op onze vakantie. Dit lijkt in het begin vaak onschuldig, maar dit kan ons uiteindelijk opbreken. Wij hebben daardoor het gevoel altijd bereikbaar te moeten zijn. Wij moeten altijd paraat staan voor ons werk. Omdat wij onze smartphone te allen tijde bij ons dragen, kan dit ook. Tenminste, dat denken velen. Neemt u een keer uw telefoon niet op? Dan zal uw baas of collega dat wellicht niet tolereren. Die druk, die spanning, die verplichting, kan leiden tot een heuse burn out.

Wat is een burn out precies?

Is er een lange tijd te veel van u verwacht? Heeft te maken gehad met emotionele overbelasting? Dan kunt u zich overspannen voelen. Opgebrand, futloos, uitgeblust, kortom: burned out. U heeft geen energie meer om iets te ondernemen. Geen werk, maar ook geen plezierige zaken meer. Uw volledige functioneren wordt beperkt. Dit kan gepaard gaan met heftige emoties en stemmingswisselingen. Het is zaak uw leven weer op de rails te krijgen. Wij onderzochten of een alternatieve burn out behandeling in Tilburg positief effect op kan leveren.

Een burn behandeling in Tilburg

Bij alternatieve geneeswijzen gaat men ervanuit dat een burn out wordt veroorzaakt door een disbalans tussen lichaam en geest. Een burn out behandeling in Tilburg investeert in een duurzame gedragsverandering. Dit gebeurt door middel van bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen, welke van invloed zijn op uw lichaam en geest. Na verloop van tijd raken deze weer in balans en zal uw lijden verminderen. Als gevolg van de burn out behandeling in Tilburg krijgt u uw levenslust en energie weer terug. Kortom, een burn out behandeling in Tilburg helpt u weer optimaal te kunnen functioneren.

Interesse in een burn out behandeling in Tilburg?

Kampt u met een burn out? Voelt u zich opgebrand en futloos? Bedenk dan dat een alternatieve burn out behandeling in Tilburg u verder kan verder. Op een natuurgeneeskundige en menselijke manier. Een burn out behandeling in Tilburg zorgt ervoor dat u weer op het juiste pad terecht komt.

Comments are closed.