Luxe mantelzorgwoning kopen

Het aanschaffen van een mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een luxe mantelzorgwoning en wilt u graag weten waar u op moet letten bij de aanschaf? Wij vertellen u hier meer over en ook vertellen we wie hiervoor in aanmerking komen. Het is verstandig om uzelf vast goed in te lezen voordat u een dergelijke aanschaf doet. U kunt zich inlezen over welke mantelzorgwoning het beste in uw tuin, aan huis of op het erf past. En u kunt uitzoeken of dit overeenkomt met uw budget, wensen en zorgbehoeften. Lees nu snel verder voor meer handige tips bij de aanschaf van een luxe mantelzorgwoning.

Een goede service is van groot belang

Er zijn veel verschillende bedrijven die mantelzorgwoningen aanbieden. U kunt bij hen kiezen of u een vrijstaande mantelzorgwoning, een zorgunit, een aanbouw of een zorgchalet wilt. Let er goed op dat het bedrijf waarbij een mantelzorgwoning bestelt, u van A tot Z begeleidt. Ook is het een pluspunt als zij binnen budget bouwen, eventuele huur of huurkoop aanbieden en u gratis advies geven. Kortom: het bedrijf moet u een goede service aanbieden. Lees van tevoren ook de recensies van het bedrijf, zo weet u of het past bij uw wensen.

Wie komt er in aanmerking voor mantelzorgwoning?

Voor een (luxe) mantelzorgwoning komt maar een selecte groep in aanmerking. U kunt bijvoorbeeld niet uw gezonde en zelfstandige familielid in een mantelzorgwoning laten plaatsnemen. Wij hebben een lijst gemaakt zodat u kunt zien wie er wel in aanmerking komen:

  • Chronisch zieke mensen
  • Mensen met een beperking
  • Ouderen
  • Particulieren met een zorgbehoefte
  • Gemeenten
  • Zorginstellingen

Mantelzorgwoning kopen als particulier

Wanneer u als particulier een luxe mantelzorgwoning koopt, kunt u uw hulpbehoevende dierbare altijd dichtbij u houden. En toch houden u en de hulpbehoevende voldoende privacy. Het wordt aangeraden dat uw dierbare voldoende zelfstandig kan functioneren. Zo beschikt hij of zij over een eigen keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer. U kunt de woning geheel naar eigen smaak inrichten. Denk hierbij aan vloeren, raamdecoratie, zonwering, horren, meubilair en verlichting.

Voor meer informatie en vrijblijvend advies

Voor meer informatie en vrijblijvend advies voor zorgwoning kopen kunt u op deze website contact opnemen. Een mooie mantelzorgwoning is de ideale oplossing voor u en uw dierbare. Heeft u goede ervaringen met het kopen van een luxe mantelzorgwoning? Laat het ons weten via dit contactformulier.

Comments are closed.