Uitjes in Hasselt voor stellen

Trek eropuit met je partner in Hasselt

Iedere relatie kent zijn ups en downs. Om stressvolle momenten goed op te kunnen vangen, loont het om eropuit te trekken met je partner. Hasselt biedt hiervoor vele uitjes en gelegenheden om samen te genieten van leuke bezienswaardigheden. Wilt u samen met uw partner een weekend of week even alles achter u laten? En kan uw relatie wel een moment gebruiken alleen voor u tweeën? Lees dan in dit artikel meer over de uitjes die Hasselt u en uw partner biedt om samen eropuit te trekken.

Museum uitjes in Hasselt

Beleven u en uw partner plezier aan het ontdekken van de lokale geschiedenis, bezoek dan eens een museum in Hasselt. Er zijn diverse musea uitjes in Hasselt met uiteenlopende tentoonstellingen die vast en zeker bij u in de smaak zullen vallen. Zo kunt u op het gebied van culturele uitjes in Hasselt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende musea:

  • Het Jenevermuseum
  • Het Modemuseum
  • Museum Heilig Paterke
  • Z33 – Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur
  • Het Stadsmus

Een romantisch bezoek aan de Japanse Tuin

Beleeft u liever uitjes in Hasselt met een romantisch tintje, breng dan een bezoek aan de Japanse Tuin. Hier kunt u heerlijk wandelen en genieten van prachtige bloemen en planten, monumenten en het Japanse ceremoniehuis. U kunt op aanvraag deelnemen aan rondleidingen, workshops, en andere culturele activiteiten. Kom in de Japanse Tuin tot rust en vind elkaar tussen de prachtig aangelegde watervallen.

Verken per fiets de natuur rondom Hasselt

Zijn u en uw partner echte buitenmensen, ga dan op pad met de fiets en verken via diverse fietsroutes de natuur en uitjes rondom Hasselt. Kies uit verschillende wandelroutes en neem een drankje op Domein Kiewit of breng een bezoek aan de Lavendelhoeve. Ook kunt u hier vlakbij de Herkenrode Abdij bezichtigen. Welke route u ook kiest, het Vijvergebied Midden-Limburg ten noorden van Hasselt biedt u voldoende ruimte om samen even uit te waaien.

Uw eigen relatie een boost geven

Ziet u het wel zitten om uw eigen relatie een boost te geven middels een korte vakantie met uitjes in Hasselt? Of heeft uw relatie eigenlijk een klein beetje hulp nodig? U kunt ook kiezen voor een zogeheten relatievakantie. U bent even heerlijk weg met zijn tweeën, terwijl u tegelijkertijd relatiehulp in Hasselt ontvangt. Zo krijgen u en uw partner samen de boost die uw relatie verdient.

Heeft u al geprofiteerd van een relatievakantie? Deel uw positieve ervaringen met ons! Stuur uw bericht via ons contactformulier en inspireer andere lezers.

Comments are closed.