Vollere lippen? Lees onze tips & trucs!

Vollere lippen, het ideaal van ons allemaal

Vollere lippen, bijna iedere vrouw zou hier een moord voor doen. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met de prachtige lippen van Angelina Jolie, maar gelukkig zijn er toch enkele dingen die ervoor zorgen dat ook jij mooie en vollere lippen krijgt. Hoe? Lees dit blog voor onze tips & trucs!

Scrub je lippen goed

Voor mooie lippen is het van belang de losse velletjes te verwijderen met een lipscrub. Je kunt deze in de winkel kopen of eenvoudig zelf maken. Dit kan door van zowel suiker als kaneel en kokosolie een theelepel te nemen en deze met elkaar te mengen. Wrijf het mengsel over je lippen en laat dit enkele minuten zitten. Spoel het daarna af met lauwwarm water en zie hoe jouw lippen een ware volume boost hebben gekregen.

Gebruik lippenbalsem

Lippenbalsem is iets wat wij altijd aanraden. Vooral nu de koudere dagen er weer aankomen. Droge, schrale lippen zijn namelijk funest wanneer je juist volle lippen wenst. En dat is uiteraard niet de bedoeling. Maak daarom de keuze voor een goede verzorgende lippenbalsem. Laat deze goed intrekken en zie hoe dit bijdraagt aan vollere lippen.

Lipliner

Een ideale manier om jouw lippen voller te doen lijken is met een lipliner. Kies voor een kleur in jouw eigen lipkleur of in de kleur van je lippenstift en omrand jouw lippen hiermee. Kleur daarna je lippen in met dezelfde lipliner of een lippenstift.

Highlighten

Om net even die extra touch aan je lippen te geven, raden wij aan deze te highlighten. Door op bepaalde punten een lichtere of juist donkere kleur aan te brengen, krijg je meer diepte. Ideaal om zo meer volheid te creëren. Er staan vele ‘how to’-video’s op YouTube, waarin vloggers precies uitleggen hoe je door highlighten vollere lippen krijgt. Een echte aanrader.

Fillers

Een laatste optie om permanent vollere lippen te krijgen zonder al dat make-uppen ‘s ochtends zijn lipfillers. Bij fillers worden de lippen op een subtiele wijze opgevuld, zodat jouw lippen zichtbaar voller worden. Het bespaart je tijd en je profiteert ook nog eens van een lang zichtbaar resultaat. Wil je graag meer weten over lipfillers? Ga dan eens te rade bij een cosmetische kliniek en maak snel een afspraak. Wij wensen jou veel succes bij het creëren van vollere lippen.

Comments are closed.